top of page

Huisregels

Together we can do more.

Moet je je afspraak onverhoopt afzeggen?

We vragen je om je afspraak minstens 24 uur van tevoren te annuleren zodat wij deze op tijd kunnen herboeken. Als het je niet lukt de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen zijn wij helaas genoodzaakt 50% de kosten van de treatment(s) bij je in rekening te brengen. 
Op uw persoonlijke Leden pagina kunt u alle aankomende boekingen zien en indien nodig annuleren of opnieuw plannen.

Afspraak annuleren 

Aangezien Studio RF werkt in tijdsblokken is het van belang om op tijd aanwezig te zijn voor de afspraak.

Indien u meer dan 15 minuten te laat bent zijn wij genoodzaakt de behandeling in te korten. Wel zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht.

Op tijd

​De prijzen en de tijdsduur van de afspraak zijn afhankelijk van uw haarlengte.

▪︎ Kort = tondeuse-look aan de zijkant.

▪︎ Halflang = lengtes tot aan schouder.

▪︎ Lange = lengtes  tot over de schouder.


De prijs kan hierdoor wijzigen.
Mocht dit zo zijn dan wordt u voor de behandeling op de hoogte gebracht.

Prijsopgaves

Studio RF streeft voor de beste look voor jou. Klanten die een chemische behandeling ondergaan krijgen extra zorg en aandacht om hun huid en kleding te beschermen.Hierbij wordt een beschermende cape wordt gebruikt.

Kleding

Studio RF biedt een 7 dagen garantie.Als u binnen 7 dagen contact opneemt met Studio RF, plannen we graag een nieuwe afspraak in. We gaan dan in gesprek om te bepalen wat er moet worden aangepast.  Deze aanpassing is kostenloos* Met uitzondering van trendy kleuren zoals: lila, roze, mint, koraal etc. Hierbij is geen garantie.

Garantie

Studio RF maakt foto's van haar klanten als onderdeel van haar service, met deze foto's volgen we onze voortgang. Sommige van deze foto's van klanten kunnen enigszins worden bewerkt en gepubliceerd. Als u geen publicatie wil, kan u dit aangeven en dan zal uw keuze worden gerespecteerd.

Fotografie

"It's All About You"
bottom of page